top of page

Палијативна грижа и придружба при смртта
- Брига и поддршка во тешки времиња -​

Нашата посебна понуда во палијативната грижа и придружбата при смртта е насочена кон обезбедување на комплетна брига и поддршка за вас и вашите најблиски во предизвикателни ситуации.

Нашиот лист на услуги во палијативната грижа и придружбата при смртта вклучува:

1. Придружба од обучен стручен кадар

Нашиот сочуствен и обучен тим ќе ве прати вас или вашите најблиски на овој чувствителен пат и ќе биде со вас со емпатија и разбирање.

2. Грижа и по минатото време на смртта

Ние сме тука и по време на смртта и ви нудиме поддршка и утеха во тешкото време на тагата.

Нашата цел во палијативната грижа е да ја подобриме вашата квалитет на живот и да ви одговориме на вашите индивидуални потреби. Грижиме за тоа да се почитуваат вашите желби и представи и да добиете најдобрата поддршка за да ја поминете вашата оставајка време во достоинство и сигурност.

Во времето на растојание и тага, ние сакаме да бидеме ваш доверлив придружник. Нашата посветена екипа е тука за вас, за да ви и вашите најблиски обезбеди поддршка и поддршка која ја потребувате.

Палијативната грижа и придружбата при смртта бара сочуствена грижа и посебна стручност - ние сме тука, за да ви и вашите најблиски обезбедиме таа поддршка.

Контактирајте не уште денес, за да дознаете повеќе за нашата понуда во палијативната грижа и придружбата при смртта. Вашето благосостојба и сигурност се на прво место за нас.

bottom of page