top of page
Senior Caregiver

ЗАЈАКНУВАЊЕ НА ЖИВОТОТ, НЕГА ВО ДОМАЌА ОКОЛИНА:
BESKO ИНТЕНЗИВНА АМБУЛАНТНА МЕДИЦИНСКА НЕГА

BESKO FILM

BESKO FILM

Play Video

НАД 20

ГОДИНИ ИСКУСТВО

452

ЗАДОВОЛНИ ПАЦИЕНТИ

4

СРЕЌЕН ТИМ

ЗАДОВОЛНИ ПАЦИЕНТИ

„Многу сум задоволен од грижата што ја добив од Беско. Тимот е многу професионален и чувствителен

Laura Schmidt

„Беско многу му помогна на татко ми во тешки моменти. Многу сум благодарен на тимот“.

Maximilian Braun

„Негувателите на Беско ми помогнаа да ја одржам мојата независност. Многу сум благодарен за нивната поддршка“.

Sabine Müller

bottom of page