top of page

Услуги за основна нега

Нашата професионална и целосна понуда на услуги во основната грижа гарантира дека вие или вашите најблиски ќе добиете најдобрата поддршка и нега.

1. Целосно и делумно тело измивање:

Нудиме внимателно и сочуствено целосно и делумно измивање на телото, за да гарантираме вашата лична хигиена и да ви обезбедиме пријатно чувство на чистота.

2. Домашна хигиена и уредување на домот:

Нашиот ангажиран тим ви помага со секојдневните задачи во домот, за да ви обезбедиме чист и удобен дом.

3. Подготовка и сервирање на оброци:

Се грижиме за вашите потреби за исхрана и приготвуваме вкусни и балансирани оброци, специјално прилагодени на вашиот вкус и потреби.

4. Советување и обуки / Курсеви за грижа од роднини:

Нашите стручни лица нудат советување и обуки за грижа од роднини, за да ве поддржат при грижата за вашиот блискак и да ви пренесат потребните знаења и самодоверба.

5. Поддршка надвор од домот:

Сме со вас и надвор од вашиот дом, ве пратиме на лекарски прегледи, купување или на други активности, за да ја подобриме вашата квалитет на живот.

Нашата екипа на високо квалификувани медицински сестри и сестрици е сочуствена, почитувачка и има зацелено да ви обезбеди најдобрата грижа и поддршка. Разбираме значењето на вашите индивидуални потреби и гарантираме целосна нега која ќе го подобри вашето квалитет на живот и независност.

Кога станува збор за основна грижа, професионалност и изврсност за нас се естествени - сме тука за да ви помогнеме и да ви обезбедиме милосрдна и достојна грижа.

 

Контактирајте не за да дознаете повеќе за нашата целосна понуда на услуги во основната грижа. Секогаш сме на располагање да ги одговориме на вашите прашања и да ви обезбедиме најдобро решение за вашата грижа. Вашето добробитие и задоволство се наша прва нагодба.

bottom of page