top of page

Онколошка нега
- Поддршка и брига на вашата патека кон опоравување -

Нашиот специјализиран асортиман на услуги во онколошката нега е насочен кон целосно ви придружување и обезбедување на најдобра можна поддршка за време на вашето лекување на рак.

Наши услуги во онколошката нега вклучуваат:

1. Целосна нега од страна на стручни експерти

Нашиот искусен тим на онколошки нега експерти се грижи за целосна нега, која зема во предвид вашите медицински, емотивни и социјални потреби.

2. Управување со симптоми и контрола на несакани реакции

Активно ве поддржуваме при справувањето со симптомите и несаканите реакции од вашето лекување на рак, за да ја задржите и подобрите вашата квалитет на живот.

3. Грижа за рани и нега на дренажите

Нашиот медицински тим се грижи внимателно за вашите рани и дренажите, за да обезбеди оптимално излекување и спречување на инфекции.

4. Апликација на лекови и инфузии

Осигуруваме дека вашите лекови и инфузии се аплицирани професионално и во правилно време, за да се оптимизираат вашите резултати од лекувањето.

5. Психосоцијална поддршка

Нудиме психосоцијална поддршка за вас и вашите најблиски, за да се справите со емотивните предизвици на лекувањето на ракот и да ја подобрите позитивната насоченост.

6. Нутриционално советување и поддршка

Нашиот тим ви нуди совети за избалансирана исхрана, за да се обезбеди достава на хранливи материи и да се поддржи вашата физичка снага.

7. Палитативна нега и управување со болката

Со тесна соработка со палитативните експерти, се грижиме за вашето управување со болката и палитативната нега, за да се подобри вашата квалитет на живот.

Нашиот главен интерес е да ве поддржиме на вашиот пат кон оздравување и да ви обезбедиме најголем комфорт и безбедност.

 

Знаеме за предизвиците што ги носи третманот на рак и сме тука, за да ви помогнеме да го преминете овој период со увереност и сила.

Верувајте на нашата стручност и емпатија за да ви обезбедиме најдобрата можна онколошка грижа. Вашето добробит е на прво место за нас.

Контактирајте не денеска за да дознаете повеќе за нашата целосна понуда на услуги во областа на онколошката грижа. Ние сме тука, за да ве пратиме на вашиот пат кон оздравување и да ви обезбедиме најдобрата можна поддршка.

bottom of page